Roppantott hegyikristály Fluorit ásvány karkötő

0
A kosár üres

Roppantott hegyikristály, Fluorit tanulást segítő ásvány karkötő

Roppantott hegyikristály negyedes ásvány karkötő Fluorittal, lelki problémák megszüntetésére, kommunikáció erősítésére és agyi funkciók serkentésére.

4 390.- Ft
Roppantott hegyikristály negyedes ásvány karkötő Fluorittal, lelki problémák megszüntetésére, kommunikáció erősítésére és agyi funkciók serkentésére.

A Hegyikristály, az egyik legerősebb ásványunk, amely szinte minden területre jótékony hatással van. A 12 mesterkristály egyike és bármilyen kristály van mellette, felerősíti a hatását. Ebben a karkötőben, Roppantott hegyikristály és Fluorit van, amely nagyon jó lelki problémákra, a kommunikáció erősítésére és serkenti az agyi funkciókat, amelyet a hegyikristály felerősít. A Fluorit gyerekek számára is nagyon ajánlott, mivel segíti a tanulást, fejleszti a memóriát és megszünteti az elektromágneses szennyeződést, ami valljuk be, a mai világban nagyon fontos szempont. A felhasznált fém kellékek, antiallergén, ródium bevonatú nikkelmentes fémek.

Az ásványok hatásairól bővebben itt olvashat: http://asvanykarkotok.hu/asvanyok

 

A következő ásványokat tartalmazza:

Fluorit:

Fluorit hatása: védelmező, sejtregeneráló, légutak, fekély, bőr, fájdalomcsillapító, ízületi problémák, auratisztító, agyi funkciók, tanulássegítő, nyugtató, geopatikus, eletromágneses szmog, spiritualitás fejlesztése

Hegyikristály:

Hegyikristály hatása: sejtregeneráló, védő, immunerősítő, agyi funkciók, depresszió, idegrendszer, méregtelenítő, anyagcsere, hormonháztartás, vércukor, energia


Válasszon méretet:

17 cm: 4 390.- Ft
18 cm: 4 590.- Ft
19 cm: 4 790.- Ft
20 cm: 4 990.- Ft
21 cm: 5 190.- Ft
22 cm: 5 390.- Ft
23 cm: 5 590.- Ft

* Méretválasztáshoz segítség: A lemért csuklómérethez hozzá kell adni 1,5 cm-t!

Szállítási idő: 4 - 5 munkanap

A szállítási díj banki átutalás esetén, 790 Ft, utánvéttel 1290 Ft!

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Küldjön üzenetet:

Hasonló Termékek

Nem találtad amit keresel? Egyedi elképzelésed van?

Írd meg nekem, garantáltan megtaláljuk a számodra legkedvesebb, egyedi ékszered!